home hoodieshop.deSchortbedrukken.com

Foto op schort of ontwerp bedrukken op een schort

Foto op schort? Bedruk nu je foto, collage of eigen ontwerp op een schort of ander item. Lees hier hoe en bestel eenvoudig en goedkoop je foto schort.

  • Scherpe opdruk, echte kleuren
  • Wasmachine-bestendig
  • Vanaf 1 stuks. Geen startkosten
  • Niet goed? 30 dagen ruilen
  • Schort Service 030 2025 025

Foto op schort of ontwerp op je schort bedrukken

designer schort bedrukkenJe kunt je eigen foto zelf snel en eenvoudig uploaden in de Designer. Een foto kunnen we op een wit schort bedrukken.

Laad een hoge resolutie foto in voor een mooie scherpe bedrukking. Onze Designer vertelt je automatisch als je foto niet voldoet aan de juiste afmetingen of resolutie!

Op een gekleurd schort kun je een gedigitaliseerde vector afbeelding bedrukken. Hiervoor is een vector ontwerp benodigd, waarbij alle delen van de afbeelding in lijnen zijn omgezet.

Een vector kun je niet zelf uploaden in de Designer, maar je kunt deze wel naar ons mailen. Dan zetten we binnen enkele uren een voorbeeld online voor je klaar om te bekijken en te bestellen. Omzetten van een afbeelding naar een gedigitaliseerde vector doen we graag voor je.

 

Als je hulp nodig hebt, mail ons dan je foto of ander materiaal!

Ook voor andere zaken en ontwerpvragen helpen we je graag. Wil je een afbeelding digitaliseren? Moet een achtergrond aangepast worden? Wil je een tekst of rand bij een foto? Mail ons je verzoek. Onze studio helpt je, ook buiten kantoortijd, 7 dagen per week.


verzenden van schorten